Frideczky András receptje
2020. július 21.- 500 g libaaprólék
- 500 g libacomb
- 3 l víz
- 100 g sárgarépa
- 50 g fehérrépa
- 100 g vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 szem csillagánizs
- 5 g friss kakukkfű
- 40 g osztrigaszósz
- 20 g szójaszósz
- 40 g friss gyömbér
LIBAROLÁD
HOZZÁVALÓK:
- 300 g libacombfilé
- 1 db tojás
- 1 db tojásfehérje
- 100 g tejszín
- 20 g póréhagyma
- 1/2 gerezd fokhagyma
- 5 g snidling
- tengeri só
- friss bors
- 150 g pagodakarfiol
- 150 g lila karfiol
- 100 g sárgarépa
libaaprólék , füstölt libacomb , sárgarépa , fehérrépa , vöröshagyma , fokhagyma , csillagánizs , kakukkfű , gyömbér , osztrigaszósz , szójaszósz , tojás , póréhagyma , libacombfilé , tejszín , snidling , pagodakarfiol , lila karfiol