Nábelek Zsófia receptje
2020. február 26.- 1 fej karfiol
- 8 dl zöldségalaplé (vagy víz)
- 1+1 ek olívaolaj
- 1 db kisebb csili (ízlés szerint)
- 4 dl kókusztej
- só, bors
- 1/2 db citrom leve

Szerző: Fehér Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kiss Gergely
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A stefánia akkor jó, ha a hús puha és szaftos. Hosszan tartó, alacsony hőmérsékleten készítsük!
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű