A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Kovászosuborka-krémleves

Jahni László receptje

2012. február 16.
  • 8 cl olívaolaj
  • 2 fej ezüst vagy főzőhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 db kovászolt uborka
  • 4 szál petrezselyem zöldje
  • 4 szál kapor
  • 4 ek tejföl
  • 4 dl zöldségalaplé
  • só, cukor
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A hagymát és a fokhagymát olajon megpároljuk, és a többi hozzávalót turmixgépben krémesre turmixoljuk. A tejfölt a végén keverjük hozzá, a kaprot és a petrezselyemzöldet pedig forrázva és jeges vízben lehűtve rakjuk a tányérokba. 


uborka , főzőhagyma , fokhagyma , kovászolt uborka , petrezselyem zöldje , kapor , tejföl , zöldségalaplé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra