Litauszki Zsolt receptje
2020. július 16.- 40 dkg vadlazac
- 1 csokor kapor
- 50 dkg uborka
- 1/2 dl bodzaszörp
- 1 db citrom
- 1 db narancs
- lecsepegtetett tejföl
- 3 ek cukor
- 3 ek só

vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
Kicsit időigényes az elkészítése, de megéri, garantált élményt nyújthatunk az étellel!
Szerző: Nagy Attila (Bori Mami étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Elek Balázs
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Jól fog ez jönni télen!
Szerző: Zsámberger Szilvia
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű