Soltész Gábor receptje
2020. szeptember 21.- 60 dkg hízott libamáj
- 1 dl tokaji aszú
- só, fehér bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/09/18/Libamajterrine-aszuval_1-770x_.jpg?token=57bab6c7c915bc75f12eb1a8d92f2f48)
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Reszkető Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nánási Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű