Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/05/2017060914385-770x_.jpg?token=d7a59382a1b0b91e7f1730c6add87c3b)
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Aki a régi osztrák verzióra kíváncsi, megtalálja Emma asszony 1908-as szakácskönyvében.
Szerző: Készítette Bicsár Attila, Elizabeth David
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Katona György
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes