Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka

A mustárhoz remekül illik a lazac és az uborka is.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb

Pillanatok alatt elkészül.
Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther Kreissl-Sanchez
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Tavaszi ízkavalkád.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz