Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom

kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Levesbetétek
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Baráth Judit
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Péter Ildikó
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Maczák Anna
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
A derecskei Almavirág Étterem receptje.
Szerző: Balogh Szabolcs, a derecskei Almavirág Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!