Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom

kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Sunhill Bistro/Bartha Zoltán
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű