Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Zseniális ízek egy tányéron, ahogy a Duplakertben készítik.
Szerző: A Duplakert étterem
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palotai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tóth Péter agronómus
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű