Erdei János receptje
2019. június 6.- 3 kg marhalábszár
- 1 kg marhaoldalas
- 2 kg hagyma
- 2 dkg fokhagyma
- 3 db paradicsom
- 3 db tv paprika
- 10 dkg fűszerpaprika
- 1-2 db burgonya
- 1-2 db babérlevél
- só, fűszerkömény
- 5 dkg petrezselyem
- 5 dkg snidling
- 1 db kápia paprika
10 dkg savanyú
gyöngyhagyma
15 dkg sertészsír
Tálaláskor a marhaoldalast felszeleteljük, serpenyőben megpirítjuk, majd formára vágott főtt burgonyával és savanyú gyöngyhagymával tálaljuk.
paprika , babérlevél , paradicsom , marhaoldalas , marhalábszár , vöröshagyma , fokhagyma , fűszerpaprika , kápia paprika , savanyú gyöngyhagyma , sertészsír , snidling , fűszerkömény , petrezselyem , burgonya