Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Miszori József
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A debreceni Csakhal Bisztró recepteskönyvéből.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz