Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Frissen sütött magos barna bagettel kínáljuk.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Erdélyi Nóra
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kis Tirol Étterem
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű