Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Sikere van ítélve: mutatós, könnyű tészta, almás-diós töltelékkel, sajtmártással!
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csécsei László, Orcsik Edit
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Wang Qiang
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű