Gyurik Gábor receptje
2020. szeptember 10.- 2 kg onglet (a marha egyik része)
- 70 dkg körte
- 10-12 db bébicukkini
- 30 dkg friss vargánya
- 1 dl olívaolaj
- izsópvirág
- só

vargánya , cukkini , marha , onglet , körte , bébicukkini , olívaolaj , izsópvirág
vargánya , cukkini , marha , onglet , körte , bébicukkini , olívaolaj , izsópvirág
Őszi ízek a Központ Bisztróból: a bélszínhez sütőtök püré, a vörösboros mártáshoz pirított vargánya dukál.
Szerző: Tóth Miklósnak, a Központ Bisztró séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra és Molnár B. Tamás
Fogás: kenyerek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb