A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Panna cotta

Rosario Simeoli receptje

2021. március 8.
  • 1 l tejszín
  • 200 g cukor
  • 12 g zselatinlap
  • 1 rúd vanília

ÖNTETEK
HOZZÁVALÓK:

  • 100 g málna
  • 100 g kivi
  • 100 g ananász
  • 50 g cukorszirup (75 g cukor + 75 g víz)
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A tejszínt, a cukrot és a vaníliarúd kikapart belsejét összeforraljuk.

Közben a zselatinlapot hideg vízbe áztatjuk, és ha felforrt a tejszín, akkor az áztatott lapot beletesszük.


Kis tálakba szedve kell kihűteni. Különböző önteteket lehet mellé tálalni.



ananász , málna , tejszín , zselatinlap , vaníliarúd , kivi , cukorszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra