Fehér Gábor receptje
2020. július 21.- 1 db sertésfej kettévágva
- 4 db birsalma
- 2 ek porcukor
- só, bors
- friss, zöld levelek, pl. madársóska, sarkantyúka, cickafark, korall, vadsóska, japán petrezselyem, kukoricacsíra
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/21/Presskopf-birsalma-salata_1-770x_.jpg?token=c934ca221b8ae3eab8a0f8e6365d695a)
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
A gesztenye igazi téli alapanyag.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Könnyen fel- és bekapható sós sütemény.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű