Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

A húsvétról maradt tojás felhasználása.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Erdei János
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Baricska Csárda
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Fekete Boglárka
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Zserbóváltozat: a tésztarétegek közé darált mákot és házi feketeribizli-lekvárt töltünk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz