Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

A debreceni Ikon étterem levesét tálaljuk.
Szerző: Thür Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Gálicz István
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Ugye, hogy rémlik a napköziből? De ez egy kicsit jobb lesz!
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű