Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Nyíri Szása
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Egy őszi desszert, ami a hagyományos ízeket különleges csavarral emeli új szintre.
Szerző: Mautner Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Wolf András
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!