Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Puha és könnyű rizsdarás túrógombóc, ami édes kényeztetés minden alkalomra.
Szerző: Valoryz
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Egy különleges zöldségkrémlevest ajánlunk.
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű