Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Bableves

Bableves


Szerző: Merfelsz Gábor (Merfelsz Pince, Szekszárd)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Süllő furmintmártással, kaporolajjal, uborkasalátával

Süllő furmintmártással, kaporolajjal, uborkasalátával


Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


A legfinomabb székelykáposzta

A legfinomabb székelykáposzta


Alapételünk, melyet gyakran székelygulyásként említenek a szakácskönyvek.
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Szent Jakab-kagyló édesköménnyel és fekete sóval

Szent Jakab-kagyló édesköménnyel és fekete sóval


Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Zöldborsókrémleves bio zabtejszínhabbal

Zöldborsókrémleves bio zabtejszínhabbal


Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin