Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Gyömbéres karfiolleves szusikarfiollal

Gyömbéres karfiolleves szusikarfiollal


Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Kacsamájpástétom almával, rebarbarával és hagymával

Kacsamájpástétom almával, rebarbarával és hagymával


Szerző: Lőrincz György
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes


Szegfűgombás mangalicamáj-royal petrezselyemhabbal

Szegfűgombás mangalicamáj-royal petrezselyemhabbal


Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Levendulás szőkecsokoládé-mousse

Levendulás szőkecsokoládé-mousse


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz


Abbacchio scottadito (római bárány)

Abbacchio scottadito (római bárány)


Frissen grillezve a legjobb.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin