Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Ha nyár, akkor dinnye: a finom, édes gyümölcsből így lesz frissítő jeges, kásás üdítő!
Szerző: Fotó: Péter Ildikó - Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű