Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor (kecskeméti Bagatell)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tivadar György
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű