Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Sütőtökconsommé szarvasgombával

Sütőtökconsommé szarvasgombával


Szerző: Pillók Attila és Szűcs Róbert
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Roston sült vörös márna kovászolt spárgával

Roston sült vörös márna kovászolt spárgával


Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Pisztrángfilé karamellizált hagymakrémmel, marinált zöldségekkel

Pisztrángfilé karamellizált hagymakrémmel, marinált zöldségekkel


Szerző: Molnár Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz


Ceviche gyömbérrel és kurkumával

Ceviche gyömbérrel és kurkumával


Könnyű és látványos recept.
Szerző: Gálicz István
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Erdeigomba-rizottó, füstölt tokaszalonnával

Erdeigomba-rizottó, füstölt tokaszalonnával


Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin