Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Farsang idején, vagy bármikor!
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Etsberger Teréz
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Korponai Péter
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Húsmentes fogást ajánlunk.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia, Méhész Zsuzsa
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz