Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Merfelsz Gábor (Merfelsz Pince, Szekszárd)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Alapételünk, melyet gyakran székelygulyásként említenek a szakácskönyvek.
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű