Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Alapételünk, melyet gyakran székelygulyásként említenek a szakácskönyvek.
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Söptei Róbert
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű