Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Fűszervajak

Fűszervajak


Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb


Sóskamártás és sóskaleves - zölden

Sóskamártás és sóskaleves - zölden


Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb


Karalábéfőzelék

Karalábéfőzelék


A főzelékekhez szükség van rutinra, enélkül egyszer híg lesz, máskor túl sűrű.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Szarvasgerinc édesburgonyával és fűszeres véreshurka-ropogóssal

Szarvasgerinc édesburgonyával és fűszeres véreshurka-ropogóssal


Szerző: Bindics Imre
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz


Grillezett kecskekolbász nyári cékla „raviolival”

Grillezett kecskekolbász nyári cékla „raviolival”


Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin