Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Ha francia stílusú, európai szintű fogásokra vágyik, akkor ezt próbálja ki!
Szerző: Nagy Attila (Graf étterem, Nagyvárad)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Máhr Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz