Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Csokoládémousse

Csokoládémousse


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű


A legfinomabb székelykáposzta

A legfinomabb székelykáposzta


Alapételünk, melyet gyakran székelygulyásként említenek a szakácskönyvek.
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Malacpofa: a szűznél is nagyobb csemege

Malacpofa: a szűznél is nagyobb csemege


Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Angolzelleres újburgonya-krémleves füstöltharcsa-galuskával

Angolzelleres újburgonya-krémleves füstöltharcsa-galuskával


Szerző: Söptei Róbert
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Teryaki kacsamell pirított rizzsel

Teryaki kacsamell pirított rizzsel


Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin