Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Szerző: Varju Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Madrátej éttermi szakácsoknak (is)
Szerző: Palotai Csaba
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
A hortobágyi palacsinta mintájára született.
Szerző: Az Algyői Halászcsárda
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz