Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Camembert-rel töltött ravioli, narancs, sütőtökvelouté

Camembert-rel töltött ravioli, narancs, sütőtökvelouté


Szerző: Murányi Mercédesz és Horváth Bence
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Vadsüldőtarja (nyak), kelkáposzta-„főzelék”

Vadsüldőtarja (nyak), kelkáposzta-„főzelék”


A vadhús elkészítésének módja hasonló a házi sertéséhez, csak hosszabb főzési, illetve sütési időt igényel.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Citrusos karalábékrémleves sültpaprika-habbal

Citrusos karalábékrémleves sültpaprika-habbal


Szerző: Macsinka János
Fogás: levesek
Nehézség: Még könnyebb


Omlós tészta

Omlós tészta


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű


Roston sült libamáj, eper-spárga saláta, bodzavinaigrette

Roston sült libamáj, eper-spárga saláta, bodzavinaigrette


Szerző: Volenter István
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin