Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Béky Ildikó és Szalay Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gáll Tímea
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
A kellemesebbé váló időjárás egyik csalhatatlan jele a pisztricgombák megjelenése.
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű