Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

A karácsonyi menü príma nyitófogása, de desszertnek is kiváló!
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes