Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Gyulavári Tamás (pécsi Balkán Bisztró)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Az alternatív Márton-napi menü remek indító fogása lehet.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Borbás Marcsi és Bodrogi Gyula
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű