Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Báránycsorba

Báránycsorba


Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Medvehagyma-consommé „disznósajttal”

Medvehagyma-consommé „disznósajttal”


Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Zöldspárga-krémleves snidlinges rikottával, sült császárral

Zöldspárga-krémleves snidlinges rikottával, sült császárral


Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor (kecskeméti Bagatell)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Tőkehal, mogyorós céklasaláta

Tőkehal, mogyorós céklasaláta


Szerző: Tivadar György
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Túrós csusza

Túrós csusza


Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin