Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Hajdinasaláta zöld fűszerekkel

Hajdinasaláta zöld fűszerekkel


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb


Sütőtökös kapucsínó

Sütőtökös kapucsínó


Ízlés szerint pohárban vagy tányérban tálaljuk.
Szerző: Kun Péter
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb


Sziki pontyfilé tejfölös, juhtúrós burgonyagombóccal, zöldborsóval

Sziki pontyfilé tejfölös, juhtúrós burgonyagombóccal, zöldborsóval


Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Egyszerű túrófánk

Egyszerű túrófánk


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Sült, pácolt báránycombfilé

Sült, pácolt báránycombfilé


Prázsló szénacél grillperemen gyors kérget rásütve, belsejét rózsaszínre hagyva készítjük.
Szerző: Stoller Márton
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin