Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Sültek mellé kínáljuk, de markáns sajtokkal is remek.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

A tihanyi Vinarius Étterem receptje.
Szerző: A tihanyi Vinarius Étterem
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Kiss Gergely
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Katona András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű