Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Különleges harcsapaprikás kapros túrógombóccal és ropogós mangalicapörccel – igazi magyar ízvilág modern köntö
Szerző: Pataky Péter
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A melegszendvics készíthető serpenyőben, sütőben vagy kontaktgrillben.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: kenyerek
Nehézség: Legkönnyebb