Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb

Ízlés szerint pohárban vagy tányérban tálaljuk.
Szerző: Kun Péter
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Prázsló szénacél grillperemen gyors kérget rásütve, belsejét rózsaszínre hagyva készítjük.
Szerző: Stoller Márton
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű