Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Murányi Mercédesz és Horváth Bence
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A vadhús elkészítésének módja hasonló a házi sertéséhez, csak hosszabb főzési, illetve sütési időt igényel.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Macsinka János
Fogás: levesek
Nehézség: Még könnyebb

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Volenter István
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű