Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Garnélarák spárgával és turbolyás borsóval

Garnélarák spárgával és turbolyás borsóval


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Fácánleves rókagombával

Fácánleves rókagombával


Szerző: Béky Ildikó és Szalay Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes


Nemszeretem leves (Csihányleves)

Nemszeretem leves (Csihányleves)


Szerző: Gáll Tímea
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb


Panna cotta fehér csokoládéval, mentás mézzel

Panna cotta fehér csokoládéval, mentás mézzel


Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz


Gyömbéres pisztricgomba

Gyömbéres pisztricgomba


A kellemesebbé váló időjárás egyik csalhatatlan jele a pisztricgombák megjelenése.
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin