Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Forster Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül!
Szerző: Erhardt Zoltán
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű