Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Bécsi fánknak, pampuskának, huppancsnak vagy pánkónak is hívják.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Könnyen elkészíthető, lágy és gazdag édesség, amely garantáltan elvarázsol mindenkit.
Szerző: Valoryz
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Murányi Mercédesz és Horváth Bence
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz