Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Darius Richard
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb

Aki unná a barackból készült lekvárt, íme egy nyerő tipp.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű