Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Préselt dagadó lecsós vajtökkel, kaporzselével

Préselt dagadó lecsós vajtökkel, kaporzselével


Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Baguette

Baguette


Szerző: Mógor Ferenc
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Könnyű


Vadsüldőgerinc, zöld morzsa, pecsenyeszaft, dödölle

Vadsüldőgerinc, zöld morzsa, pecsenyeszaft, dödölle


Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz


Zsenge báránygerinc paszternákpürével, sült fokhagymás paradicsommal

Zsenge báránygerinc paszternákpürével, sült fokhagymás paradicsommal


Szerző: Bajzáth Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Így készül a savanyú tojásbefőtt

Így készül a savanyú tojásbefőtt


Szerző: Kovács Zsigmond
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin