Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Tormás-kaviáros töltött tojás

Tormás-kaviáros töltött tojás


A húsvétról maradt tojás felhasználása.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Marhapörkölt

Marhapörkölt


Szerző: Erdei János
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Cigánypecsenye mangalicatarjából, házi steakburgonyával

Cigánypecsenye mangalicatarjából, házi steakburgonyával


Szerző: Baricska Csárda
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Szilva, aludttej, fehércsokoládé

Szilva, aludttej, fehércsokoládé


Szerző: Fekete Boglárka
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz


Mákos-ribizlis „zserbó”

Mákos-ribizlis „zserbó”


Zserbóváltozat: a tésztarétegek közé darált mákot és házi feketeribizli-lekvárt töltünk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin