Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb

A főzelékekhez szükség van rutinra, enélkül egyszer híg lesz, máskor túl sűrű.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bindics Imre
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz