Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Grillezett sügér feketegyökérrel és rebarbarával, lazackaviárral

Grillezett sügér feketegyökérrel és rebarbarával, lazackaviárral


Szerző: Kanász László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Algyői filézett pontyhalászlé

Algyői filézett pontyhalászlé


Szerző: Algyői Halászcsárda
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Kacsamájtorta rebarbarával és cseresznyével

Kacsamájtorta rebarbarával és cseresznyével


Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes


Gesztenyés gnocchi

Gesztenyés gnocchi


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Zelleres medvehagyma-krémleves füstölt fürjtojással

Zelleres medvehagyma-krémleves füstölt fürjtojással


Szerző: Illés Roland
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin