Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Lőrincz György
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Frissen grillezve a legjobb.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb