Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Íme a franciák égetett tésztás kedvence eperrel.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Könnyed, mégis ízekben nagyon gazdag recept, amelyben a pulykamell ízeit a kókusztej ás a pak choy emeli ki.
Szerző: Sunhill Bistro/Bartha Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Varjú Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű