Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű

Olyan ételt mutatunk be, amelyek a háztartásban is elkészíthetők, egyszerűek, mégis nagyon tanulságosak.
Szerző: Eckart Witzigmann
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Friss, és nagyon tavaszi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű