Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Íme a franciák égetett tésztás kedvence eperrel.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Jahni László
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Igazi könnyű ínyencfalat.
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Fausto di Vora
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz