Tischler Petra receptje
2019. január 10.- 1 kg liszt
- 1 ek só
- 90 g vaj
- 50 g élesztő
- 5 dl tej
- 3 ek cukor
- sajt
- köménymag
- 2 db tojás

vaj , só , sajt , köménymag , tojás , cukor , tej , élesztő , liszt
vaj , só , sajt , köménymag , tojás , cukor , tej , élesztő , liszt
Már Rabelais beszél róla a XVI. században. Eredetileg csak húshagyó kedden ették a csörögefánkot.
Szerző: Stéphane Gerphagnon
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Simala Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
A németek karácsonyi süteménye és annak elronthatatlan változata.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű