Frideczky András receptje
2017. augusztus 7.- 800 g marhanyak
- 240 g szeletelt bacon
BUCI, SZEZÁMOS MOLNÁRKA
HOZZÁVALÓK:
- 240 g finomliszt
- 140 g tej
- 1 db tojássárgája
- 12 g friss élesztő
- 20 g kristálycukor
- 8 g tengeri só
- 5 g fekete szezámmag
KENÉSHEZ:
- 1 db tojássárgája
- 30 ml tej
BARBECUE-FŰSZERKEVERÉK
HOZZÁVALÓK:
- 3 g rozmaring
- 2 g majoránna
- 3 g kurkuma
- 4 g kömény
- 5 g gyömbér
- 1 g mustármag
- 5 g fokhagyma
LILAHAGYMA-SALÁTA
HOZZÁVALÓK:
- 300 g lila hagyma
- 400 g víz
- 80 g kristálycukor
- 60 ml ecet (10 %-os)
SZENDVICSSZÓSZ
HOZZÁVALÓK:
- 50 g majonéz
- 50 g mustár
- 50 g ketchup
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 fej jégsaláta
- 100 g paradicsom
- 100 g csemegeuborka
- 200 g kápia paprika
bacon , marhanyak , liszt , tej , tojás , élesztő , fekete szezámmag , rozmaring , majoranna , kurkuma , kömény , gyömbér , mustármag , fokhagyma , lila hagyma , ecet , majonéz , mustér , ketchup , jégsaláta , paradicsom , kápia paprika , csemegeuborka