A sertéshasaalja bőrös felét beirdaljuk, sózzuk, borsozzuk, egy tepsi aljára zsírpapírt teszünk, ráfektetjük a sertést bőrével felfelé, majd betakarjuk egy másik zsírpapírral. 140 °C-os sütőbe tesszük, egy másik tepsit ráteszünk, amit egy téglával lesúlyozunk. Másfél-két óra alatt puhára sütjük. Miután langyosra hűlt, feldaraboljuk, és forró serpenyőben a bőrét ropogósra sütjük.
A főzelékhez a felszeletelt hagymát és fokhagymát, valamint a kockákra vágott burgonyát kevés zsíron megpirítjuk. Sózzuk, felöntjük fél liter vízzel, beletesszük a feldarabolt kelkáposztát, és fedő alatt puhára főzzük. Ha megfőtt, botmixerrel pürésítjük. A pak choit metéltre vágjuk, és a főzelékalapba keverjük. A kelbimbót negyedekre vágjuk, kevés zsíron hirtelen megpirítjuk.
A főzeléket tálaláskor megszórjuk a köménnyel, rátesszük a húst és a kelbimbókat.