Vidák László receptje
2019. május 21.- 1/2 kg fehér spárga
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db burgonya
- 1 db citrom
- 4 db tojás
- 15 dkg vaj
- 2 dl tejszín
- só, cukor ízlés szerint

spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
spárga , vöröshagyma , burgonya , citrom , tojás , vaj , tejszín
Szerző: Horváth Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Barna Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Bár első ránézésre a birsalma feldolgozása sokak számára ijesztő feladatnak tűnhet, megéri a fáradságot!
Szerző: Mautner Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Horváth Balázs
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű