Receptek

Spenót lágy tojással

Nábelek Zsófia receptje

2020. március 3.
  • 20 dkg bébispenót
  • 1 marék aszalt gyümölcs
  • 2 ek olívaolaj
  • 1/2 db citrom leve
  • 2 db tojás
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A bébispenótot kiválogatjuk, a szárakat lecsipkedjük. Az olívaolajból, citromléből kevés sóval és borssal, egy kiskanál vízzel öntetet keverünk, hozzáadjuk a spenóthoz. A tojásokat öt percig főzzük, félbevágva a salátára tesszük. Megszórjuk az apróra vágott aszalt gyümölcsökkel, esetleg néhány szem mandulával, dióval is feldobhatjuk. Frissen a legjobb.


aszalt gyümölcs , citrom , bébispenót , olívaolaj , tojás

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra