Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag

fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor (kecskeméti Bagatell)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A szárított-érlelt, vékonyra szeletelt sonkákat bármikor szívesen látjuk a tányéron.
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Somogyi Károly
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz