Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag

fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
Szerző: A Mandula Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kérész Kikötő és Étterem
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű