Bicsár Attila receptje
2020. április 15.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors,
- köménymag
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/28/B1009482-770x_.jpg?token=960fa326a60e5587def8cca22bcc46e2)
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
fokhagyma , bors , sertészsír , vöröshagyma , köménymag , sertésoldalas , só
A sós fonott kalács kiváló választás a halászlé mellé.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: s étterem)
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű