Receptek

Sültpaprikás kecskesajt bortésztában

Várvizi Péter receptje

2020. december 2.
  • 110 g liszt (BL 55)
  • 75 g fehérbor (sauvignon blanc)
  • 1 db kápia paprika, megsütve
  • 10 dkg kecskesajt
  • 2 g fleur de sel (sóvirág)
  • 1/2 csokor bazsalikom
  • 50 g olívaolaj
  • 5 dl étolaj a sütéshez
  • 1 g só
ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A lisztet keverjük össze a borral, és készítsünk sima, homogén állagú tésztát.

Tegyük legalább 8 órára a hűtőbe pihenni.


Tésztanyújtóval nyújtsuk ki, és mint egy raviolit, töltsük meg a kecskesajt, a sült paprika, az olívaolaj és a bazsalikom összeturmixolt keverékével.

Az olajat hevítsük 180 °C-ra és süssük aranybarnára a „raviolikat”.



liszt , fehérbor , kápia paprika , kecskesajt , sóvirág , bazsalikom , olívaolaj , étolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra