Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint

libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Hűtött alapanyagokkal, frissen tálalva az igazi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Török Ádámné Viczián Judit
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Patai Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű