Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Fülöp G. Dénesné, Ila asszony
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb