Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint

libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Könnyű, gyors és egészséges!
Szerző: Szilágyi Emese
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb
Gondolt már italként a zöldborsóra?
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb