Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
A tökéletes kakaós csiga élesztős hajtogatott tésztából készül.
Szerző: Korányi Gergő
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Körítésnek, uzsonnának, húsmentes fogásnak is remek a könnyű cukkinis fogás.
Szerző: Weibel Csabának, a mallorcai Restaurant Goli séfjének a
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Vidra Péternek, az esztergomi Rózsakert séfjének a
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz