Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Thomas Keller
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A cseresznye lágy ízét jól kiegészíti a vadhúsból készült étel.
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes