Macsinka János receptje
2020. július 17.- 4 db pisztrángfilé bőr nélkül
- 20 dkg só
- 7 dkg cukor
- 5 dkg friss torma
- 1 db édeskömény
- 4 db csillagánizs
- 20 dkg vaj
- 1 dl tejszín
- 1/2 db angolzeller
- 30 dkg vargánya
- 1 db lime leve
- 1 db citrom leve
- 20 dkg színes sárgarépa
- 2 db narancs leve
- 2 dl zöldségalaplé
- gyömbér
- koriander
- olívaolaj
- citrombors
- mikrosaláta
pisztrángfilé , torma , édeskömény , csillagánizs , vaj , angolzeller , tejszín , vargánya , lime leve , citrom leve , sárgarépa , zöldségalaplé , narancs leve , gyömbér , koriander , citrombors , olívaolaj , mikrosaláta