Gyurik Gábor receptje
2020. június 9.- 30 dkg füstölt libamell
- 30 dkg tápiókagyöngy
- 50 dkg koktélparadicsom
- 10 db tojássárgája
- 0,2 dl szőlőmagolaj
- 2 csokor tárkony
- só, kristálycukor
Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Egy szociológus és egy külügyi szakértő. A főzés szenvedélye hozta össze őket.
Szerző: Fotó: Kövesdi Réka - Tonté Barbara és Budai Zsanett
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű