Gyurik Gábor receptje
2020. június 9.- 30 dkg füstölt libamell
- 30 dkg tápiókagyöngy
- 50 dkg koktélparadicsom
- 10 db tojássárgája
- 0,2 dl szőlőmagolaj
- 2 csokor tárkony
- só, kristálycukor

Szerző: Kocsis Regina
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
A receptet a bakonybéli Szent Mauriciusz bencés kolostorból kaptuk.
Szerző: János testvér és Bori néni
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Az Anyukám Mondta étlapjának hosszú ideje meghatározó eleme a pájsli. Így készül bárányból Encsen.
Szerző: Mida Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű