A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Tokajis csirkemell pacsapos salátamixszel

Kovács István (Kedveskéim, Hejce) receptje

2020. augusztus 6.
  • szeletelt csirkemell
  • olvasztott vaj
  • mustár
  • tokaj-hegyaljai borlekvár
  • pacsap (paprikalekvár)
  • salátamix (4-5 féle saláta, esetleg káposzta csíkokra vágva)

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Egy rész olvasztott vajat egy rész mustárral és két rész tokaj-hegyaljai borlekvárral összekeverünk, ezzel pácoljuk be a csirkemelleket.

Másnap grillen megsütjük, a pacsappal leöntött salátamixszel tálaljuk.

Kiváló fogyókúrás étel!


csirkemell , vaj , mustár , pacsap , tokaj-hegyaljai borlekvár , salátamix

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra