A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)


gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ruprecht László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű