A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)


gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Barka Áron
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz