Patai Lajos receptje
2020. július 26.- 1 kg túró
- 14 dkg búzadara
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- fahéj
- 1 dkg cukor
- 5 dl tejföl
- 2 dkg méz
- 3 dkg házi baracklekvár
- 5 dkg zsemlemorzsa

túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gordon Ramsay
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz