Patai Lajos receptje
2020. július 26.- 1 kg túró
- 14 dkg búzadara
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- fahéj
- 1 dkg cukor
- 5 dl tejföl
- 2 dkg méz
- 3 dkg házi baracklekvár
- 5 dkg zsemlemorzsa

túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Hideg töltött tojás tormás halkrémmel és almás majonézzel
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pesti István
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Fantasztikus hűsítő kánikulában.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű