Patai Lajos receptje
2020. július 26.- 1 kg túró
- 14 dkg búzadara
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- fahéj
- 1 dkg cukor
- 5 dl tejföl
- 2 dkg méz
- 3 dkg házi baracklekvár
- 5 dkg zsemlemorzsa

túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Sütve, párolva, füstölve egyaránt ízletes csemege.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Veres István
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű