Patai Lajos receptje
2020. július 26.- 1 kg túró
- 14 dkg búzadara
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- fahéj
- 1 dkg cukor
- 5 dl tejföl
- 2 dkg méz
- 3 dkg házi baracklekvár
- 5 dkg zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa
túró , búzadara , tojás , fahéj , tejföl , méz , baracklekvár , zsemlemorzsa

Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Áfonyás karamellás kenyérpuding Nábelek Zsófiától.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű