A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Túrókrém málnával és szederrel

Tivadar György receptje

2018. június 5.
  • 50 dkg túró
  • 30 dkg cukor
  • 1,5 dl tejszín
  • 1 db citrom
  • 1 db hosszúbors
  • 2 dkg gyömbér
  • 20 dkg málna
  • 2 rúd fahéj
  • 1 szál menta
  • 10 dkg cseresznye
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Időigényes
A túrót, a tejszínt, a citrom reszelt héját és levét keverőtálba tesszük és krémesre turmixoljuk. Poharakba töltjük és

egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.

1-1 arányú cukorszirupot (20 dkg cukor + 2 dl víz) készítünk a fahéjjal, a gyömbérrel, az ánizzsal és a reszelt hosszúborssal, majd a forró szirupba belerakjuk a gyümölcsöket.

Hagyjuk kihűlni, és egy éjszakára ezt is a hűtőbe tesszük pihenni.




szeder , málna , túró , tejszín , citrom , gyömbér , fahéj , menta , cseresznye

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra