Tivadar György receptje
2018. március 27.- 40 dkg vörös tonhal (friss)
- 5 dkg fehér-fekete szezámmag
- 1 kisebb fej frizé saláta
- 10 dkg mangó
- 2 db csilipaprika
- 1/2 dl extraszűz olívaolaj
- 1 tk szezámolaj
- friss koriander
- só, bors

Szerző: Ruprecht László
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Korponai Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nicolai Ellitsgaard
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz