Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Patai Lajos
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Igazi tavaszi sütemény!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tefal
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű