Ruprecht László receptje
2020. március 12.- 400 g zöldborsó
- 150 g petrezselyemgyökér
- 25 g petrezselyem
- 150 g vaj
- 15 ml hidegen sajtolt tökmagolaj
- 250 ml tejszín
- 350 ml zöldségalaplé
- 1 szál újhagyma
- só, cukor

borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
borsó , tejszín , petrezselyem , zöldborsó
Szerző: Kecskeméti Krisztián, Kovács Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pataki Ádám
Fogás: torták
Nehézség: Nehéz
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű