Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél

citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Ropogós és enyhén keserű saláta, egyszerű szardellás vinaigrette-tel.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Palotai Csaba és Gabnai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Sültek mellé kínáljuk, de markáns sajtokkal is remek.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű