Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Endrédi Zoltán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Somogyi Károly
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Bő lében legyen, hogy kanállal lehessen fogyasztani, mert ez a pájsli első titka!
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz