Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél

citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű