Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Igazi vendégváró előétel.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga Csaba és Hamza Imre
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kanász László
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Már Rabelais beszél róla a XVI. században. Eredetileg csak húshagyó kedden ették a csörögefánkot.
Szerző: Stéphane Gerphagnon
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Soltész Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz