Receptek

Áfonyás muflonragu diós-sütőtökös sufnudlival és tengeri spárgával

Áfonyás muflonragu diós-sütőtökös sufnudlival és tengeri spárgával

Jónás Gábor receptje

Hozzávalók:

  • 1 kg mufloncomb
  • 30 dkg hagyma
  • 5 dkg fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 db tv paprika
  • 2 ek áfonyalekvár
  • 15 dkg friss áfonya
  • só ízlés szerint
  • 1 kk borókabogyó

Elkészítése:
A hagymát a fokhagymával együtt lepirítjuk, rátesszük a húst, a paradicsomot, a paprikát, a fűszereket, és mint egy pörköltet, puhára pároljuk. A végén belerakjuk a lekvárt és a friss áfonyát is.

Diós-sütőtökös sufnudli tengeri spárgával

Hozzávalók:

  • 50 dkg főtt burgonya
  • 1 db tojás
  • 15 dkg liszt
  • só ízlés szerint
  • 10 dkg kockázott, forrázott sütőtök
  • 5 dkg dió
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg vaj
  • 5 dkg tengeri spárga

Elkészítése:
A burgonyát a tojással, a liszt tel és a sóval összedolgozzuk, nudlikat formázunk és kifőzzük. Jeges vízben lehűtjük, majd serpenyőben vajon megpirítjuk a tökkel, fokhagymával, dióval és a tengeri spárgával.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.