Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
 - 2 dl fehérbor
 - 4 dl tejszín
 - 4 dl tej
 - 1 db vaníliarúd
 - 8 ek kristálycukor
 - 3 rúd fahéj
 - 1 db citrom
 
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves

                                 
					Kiváló reggeli 
 
								Szerző:    Bereznay Tamás
                                Fogás:    MagyarKonyha finomság
                                Nehézség:    Ki kell próbálnia!
				

                                				Szerző:    Mautner Zsófia
                                Fogás:    levesek
                                Nehézség:    Közepesen nehéz
				

                                				Szerző:    Mogyorósi Gábor
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Péter Ildikó
                                Fogás:    tészták
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Gyurik Gábor
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Könnyű