Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom

citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
Szerző: Zányi Tímea
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nábelek Zsófia remek
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű