Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej , karácsonyi recept , borleves

Szerző: Farkas Richárd
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz

Egy különleges zöldségkrémlevest ajánlunk.
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Zakar Kata
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Egyszerűen elkészíthető, mégis látványos és különleges ízeket párosító sütemény.
Szerző: Märcz Évi
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz