Tivadar György receptje
2018. november 15.- 8 db tojás
- 2 dl fehérbor
- 4 dl tejszín
- 4 dl tej
- 1 db vaníliarúd
- 8 ek kristálycukor
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/13/2018101122633m-770x_.jpg?token=cffa2673e15860bf987a78603b144634)
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej
citrom , fahéj , vaníliarúd , tejszín , tojás , fehérbor , tej
Szerző: A pilisvörösvári Stube
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
A cékla egész évben üde színfoltja lehet a konyhának, használjuk bátran!
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Buglyó Ilona
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bergmann Ernő
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz