Receptek

Céklasaláta – Dobrumba-kedvenc

Céklasaláta – Dobrumba-kedvenc

Berényi András receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 1 kg cékla
  • 50 g cukor
  • 10 g
  • 50 g balzsamecet

ELKÉSZÍTÉSE:
A céklát meghámozzuk, diónyi darabokra vágjuk, és puhára pároljuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval, majd serpenyőben kevergetve 15-20 percig sütjük, amíg a leve be nem sűrűsödött. A langyos sült céklát joghurttal kikent tálra vagy tányérokra adagoljuk, bébispenótlevelekkel, pirított dióval, olívaolajjal tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.