Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula

mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Körítésnek, uzsonnának, húsmentes fogásnak is remek a könnyű cukkinis fogás.
Szerző: Weibel Csabának, a mallorcai Restaurant Goli séfjének a
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Wolf András, a Boscolo Budapest szálló Salon éttermének a séfje - Petri György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Berényi András
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű