Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula

mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
Őzgerinc Macsinka János tálalásában.
Szerző: Macsinka János
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Levesbetétek
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kovács András-Kovács János (berzencei termelők, Ko-Ko Kft.)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű