Veres István receptje
2019. június 6.- 1 db fürj
- 50 g medvehagyma
- 100 g olaj
- 300 g tejszín
- 50 g vargánya
- 100 g vaj
- 20 g mandula

mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
mandula , vargánya , fürj , medvehagyma , tejszín , vaj , szőlőmagolaj
Szerző: Adi Matzek, a grillezés nagymestere
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Ipacs Balázs és Füredi Krisztián
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Tornyos Balázs
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes