Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj

Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Wolf András
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nagy Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Frideczky András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Somogyi Károly
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz