Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/13/-SEB3490-770x_.jpg?token=d994e19ace75e64e5c4f3f2900518a1d)
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Ezzel látta vendégül Borbás Marcsi a Magyar Konyha stábját.
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Forster Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Takács Hajnalka
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb