Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Wolf András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű