Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor (kecskeméti Bagatell)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz