Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Finomra aprított petrezselyemmel, zellerlevéllel és tárkonnyal ízesítjük.
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes