Jahni László receptje
2012. február 16.- 20 g mandulaliszt
- 20 g liszt
- 50 g cukor
- 20 g vaj
- 10 g ribizli
- 10 g eper
- 10 g áfonya
- 10 g egres
- 10 szál levendulavirág
- 1 kk tejszín
- 1 cl citromlé
- 10 g eperpüré
- 1 kk glükóz

Szerző: Volenter István
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Merfelsz Gábor (Merfelsz Pince, Szekszárd)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű