Jahni László receptje
2012. február 16.- 20 g mandulaliszt
 - 20 g liszt
 - 50 g cukor
 - 20 g vaj
 - 10 g ribizli
 -  10 g eper
 - 10 g áfonya
 - 10 g egres
 - 10 szál levendulavirág
 - 1 kk tejszín
 - 1 cl citromlé
 - 10 g eperpüré
 - 1 kk glükóz 
 

                                				Szerző:    Fülepi Kálmán
                                Fogás:    tányérdesszertek
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Nábelek Zsófia
                                Fogás:    sütemények
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Saját séfünk
                                Fogás:    
                                Nehézség:    Ki kell próbálnia!
				

                                				Szerző:    Tivadar György
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Közepesen nehéz
				

                                 
					Az étel a tarcali Andrássy-kúria egyik kedvelt fogása. 
 
								Szerző:    Varjú Imre, a Bobajka séfjének
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Közepesen nehéz