Jahni László receptje
2012. február 16.- 20 g mandulaliszt
- 20 g liszt
- 50 g cukor
- 20 g vaj
- 10 g ribizli
- 10 g eper
- 10 g áfonya
- 10 g egres
- 10 szál levendulavirág
- 1 kk tejszín
- 1 cl citromlé
- 10 g eperpüré
- 1 kk glükóz

Az írónő ezt főzte Esterházy Péternek is.
Szerző: Schäffer Erzsébet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Csongor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Sütőtökből valami különlegeset!
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz