Jahni László receptje
2012. február 16.- 20 g mandulaliszt
- 20 g liszt
- 50 g cukor
- 20 g vaj
- 10 g ribizli
- 10 g eper
- 10 g áfonya
- 10 g egres
- 10 szál levendulavirág
- 1 kk tejszín
- 1 cl citromlé
- 10 g eperpüré
- 1 kk glükóz

Szerző: Nagy Melinda
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Molnár Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
A tokaji édes borok harmonizálnak a kacsamájból készült ételekkel.Válasszon hozzá sárgamuskotályt!
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű