Jahni László receptje
2012. február 16.- 20 g mandulaliszt
- 20 g liszt
- 50 g cukor
- 20 g vaj
- 10 g ribizli
- 10 g eper
- 10 g áfonya
- 10 g egres
- 10 szál levendulavirág
- 1 kk tejszín
- 1 cl citromlé
- 10 g eperpüré
- 1 kk glükóz
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/02/Kistucs-3295-770x_.jpg?token=122ff1f1f7e03befa08feaa37b3f281e)
Szerző: Mogyorósi Gábor - Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Lutz Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Andriska István
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: tészták
Nehézség: Még könnyebb