Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só

kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Attila
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű