Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb