Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/01/-SEB1014-770x_.jpg?token=8c13b3c9e222be245cd21700e758aef4)
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Pikáns és ízes: így készül az autentikus thai zöld curry.
Szerző: Fotó: Tourism Authority of Thailand - Parázs Thai Étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Zseniális ízek egy tányéron, ahogy a Duplakertben készítik.
Szerző: A Duplakert étterem
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Palotai Csaba
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Árkosi Erika
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű