Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só

kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Petrányi Piroska, a csopaki Petrányi Borterasz tulajdonosa családi receptje
Szerző: Petrányi Piroska
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varjú Viktor és Szalkai Pál
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Katona András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű