Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Serrano sonka fokhagymás spenóttal

Serrano sonka fokhagymás spenóttal

Bereznay Tamás receptje

2021. április 27.

Hozzávalók

  • 15 dkg serrano sonka
  • 20 dkg friss paraj
  • 3 dl tejszín
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A felszeletelt fokhagymát az olívaolajon lepirítjuk és felöntjük a tejszínnel.

Miután felforrt, beletesszük a parajt, enyhén sózzuk, borsozzuk és miután összeesett a paraj, a tűzről lehúzva belekeverjük a nagyobb darabokra tépkedett szeletelt sonkát is.


serrano sonka , paraj , tejszín , fokhagyma , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Vadsüldőtarja (nyak), kelkáposzta-„főzelék”

Vadsüldőtarja (nyak), kelkáposzta-„főzelék”


A vadhús elkészítésének módja hasonló a házi sertéséhez, csak hosszabb főzési, illetve sütési időt igényel.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Kecsketejes panna cotta kakukkfűvel

Kecsketejes panna cotta kakukkfűvel


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb


Fordított epres pite

Fordított epres pite


Könnyű, gyors és szezonális!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Balatoni halnyárs

Balatoni halnyárs


Tóparti finomság a javábólÍ!
Szerző: Söptei Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Tapolcai pisztrángfilé uborkarelishsel és mandulás burgonyapürével

Tapolcai pisztrángfilé uborkarelishsel és mandulás burgonyapürével


Szerző: A Baricska Csárda
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin