Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Így főzzön lencsét szilveszterkor!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Regdon Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz