Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/21/Sufnudli--mak--szilvalekvar--bazsalikom-770x_.jpg?token=33f3980f47e1f0e04a4fca3d7b16729f)
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Varjú Viktor és Szalkai Pál
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Laki Zsombor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabó Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Ez az uborkaleves a legegyszerűbb kaja – véli a magyar képzőművész.
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!