Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Salamon Csaba
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Körítésnek, uzsonnának, húsmentes fogásnak is remek a könnyű cukkinis fogás.
Szerző: Weibel Csabának, a mallorcai Restaurant Goli séfjének a
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Jászai Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Friss, és nagyon tavaszi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz