Receptek

Sufnudli, mák, szilvalekvár, bazsalikom

Bicsár Attila receptje:

Sufnudli, mák, szilvalekvár, bazsalikom

Bicsár Attila receptje

SUFNUDLI

HOZZÁVALÓK:

  • 50 dkg főtt burgonya
  • 50 dkg liszt
  • 3 db tojássárgája
  • 100 g vaj
  • mák
  • pirított morzsa
  • porcukor
  • bazsalikom


ELKÉSZÍTÉSE:

A főtt burgonyát áttörjük, kihűtjük. Elkeverjük a többi hozzávalóval, formázzuk. Forrásban lévő, sózott vízben kifőzzük. Vajon átpirítjuk, megszórjuk mákkal, pirított morzsával, porcukorral. Szilvalekvárral, friss bazsalikommal tálaljuk. 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább