Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Jahni László
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Darius Richard
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mező Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Berényi András
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Soltész Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz