Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bakos Péter és Fatér Balázs István (Gyógynövények Völgye, Zalaszentlászló)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bindics Imre és Czucz Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű