Bicsár Attila receptje
2020. július 21.- 50 dkg főtt burgonya
- 50 dkg liszt
- 3 db tojássárgája
- só
- 100 g vaj
- mák
- pirított morzsa
- porcukor
- bazsalikom

szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
szilvalekvár , burgonya , liszt , tojás , vaj , mák , morzsa , porcukor , bazsalikom
Szerző: Kiss Gergely
Fogás: levesek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Katona György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István és Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű