Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél

citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb
Az idén 30 éves Kistücsök Étterem konyhájából hozzuk ezt a remek őszi fogást.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz