Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél

citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Varju Viktor
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Miszori József
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz