Gyurik Gábor receptje
2018. június 27.- 60-70 dkg megtisztított harcsafilé
- 1 db citrom
- 5 dkg vaj
- 2 kisebb csokor sóskalevél
- 20-25 dkg fejtett lóbab vagy vajbab
- só
- zsályalevél

citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
citrom , sóskalevél , harcsafilé , zsálya , lóbab
A németek karácsonyi süteménye és annak elronthatatlan változata.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Jónás Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű