Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Auguszt Olga
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Varga Csaba és Hamza Imre
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fausto di Vora
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Húsmentes fogást ajánlunk.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!