Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: A dunabogdányi Forgó Étterem
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Feke Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: A Muskátli Vendéglő és Kemencés Udvar (Orfű)
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű