Nábelek Zsófia receptje
2018. november 6.- 60 dkg burgonya
- 50 g gesztenyeliszt
- 2 tk keményítő
- 10 g só
- 1 szál rozmaring
- 1 ek vaj
- 1 ek olívaolaj
- fekete bors

fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
fekete bors , rozmaring , keményítő , burgonya , gesztenyeliszt , olívaolaj , vaj
Szerző: Csorba István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Elek Balázs
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ifj. Tóth József
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Kárpáti fogasfilé
Szerző: Erhardt Zoltán
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!