A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Kecskegidagerinc, cukkini, hajdina, csalán

Farkas Richárd receptje

2019. szeptember 13.

Tuille
Hozzávalók:

  • 200 g víz
  • 50 g olaj
  • 40 g liszt
  • 10 g hajdinaliszt

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
Kecskegidagerinc elkészítése:
A kecskegidagerincet kakukk fűvel, rozmaringgal, csomborral, zsályával és fekete fokhagymával fűszerezzük, 54 °C-on 8-12 percig szuvidoljuk, majd forró serpenyőben körbepirítjuk (kecskecsontokból és leeső részekből készült jus-ben).

Tuille elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, és forró serpenyőben kisütjük.

Cukkini, hajdina elkészítése:
A bébicukkinit grillezzük, csalánolajból készült majonézzel befedjük. A hajdinát fehérborral és lime-os cukkinikrémmel készre főzzük.




cukkini , hajdina , zsálya , csombor , kakukkfű , rozmaring , kecskegidagerinc , hajdinaliszt

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra