A debreceni Grillakadémia receptje
2020. április 27.- Hortobágy Angus marhahúspogácsa
- Pannónia sajt 1/3
- gyökérkenyér
- olívaolaj
- vaj
- rukkola
- savanyú uborka
- tejföl
- majonéz
- zöldfűszerek (ízlés szerint)
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus
gyökérkenyér , húspogácsa , marhahús , angus

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Szulló Szabina
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű