Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors

libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Giuseppe Scaricamazza
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb
A Hunguest Hotel Sóstó Étterem étlapjáról ajánljuk!
Szerző: Szabó Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz