Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
Szerző: Kállai Roland
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Levesbetétek
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!