Készítette: Vass Ildikó - F. Nagy Angéla receptje
2020. augusztus 3.- 60-70 dkg hízott libamáj
- 15-20 dkg libazsír
- 5 gerezd fokhagyma
- csipetnyi pirospaprika, só, őrölt bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors
libamáj , libazsír , fokhagyma , pirospaprika , bors

Szerző: Volenter István
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Könnyű, különleges és látványra nagyon extra!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Rendkívül finom és maximálisan megfelel a mai táplálkozási irányzatoknak.
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Íme a magvas mennyország!
Szerző: Nagyházi Szilvia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű