Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Válogatás Gáll Tímea ünnepi receptjeiből.
Szerző: Gáll Tímea
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz

Ízlés szerint tejföllel fogyasztjuk.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kanász László
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz