Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió

Szerző: Szigeti „Pilu” István
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Forster Zoltán
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bíró Lajos
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Gyűjtsük hozzá a gombát magunk!
Szerző: A székelyudvarhelyi Páva Étterem
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz