Varga J. Viktor receptje
2020. február 26.- 40 dkg zöldborsó
- 10 dkg póréhagyma
- 1 dl bio zabtejszín
- 0,3 g vaj
- kesudió, fenyőmag
- olívaolaj
- só, bors

zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
zöldborsó , bio zabtejszín , fenyőmag , póréhagyma , bio , kesudió
Ez a leves a tavasz hírnöke!
Szerző: Macsinka János
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Paskó Csaba atya
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Somogyi Károly
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű