Litauszki Zsolt receptje
2020. július 16.- 40 dkg vadlazac
- 1 csokor kapor
- 50 dkg uborka
- 1/2 dl bodzaszörp
- 1 db citrom
- 1 db narancs
- lecsepegtetett tejföl
- 3 ek cukor
- 3 ek só
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Nehéz

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!