Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Szerző: Szombati Zsoltnak, a The Famous Grouse hazai nagykövetének
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tkacsik Márta
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Regdon Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Legkönnyebb

Fantasztikus hűsítő kánikulában.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű