Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Az Abádszalóki Czifra Csárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: előételek
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A derecskei Almavirág Étterem receptje.
Szerző: Balogh Szabolcs, a derecskei Almavirág Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!