Varga J. Viktor receptje
2020. július 29.- 3 dl tejszín
- 1 dl tej
- 6 db tojás
- 1 rúd vanília
- 3 ek cukor
- eper-rebarbara lekvár

rebarbara , eper , vanília , tejszín , tej , tojás , eper-rebarbara lekvár
rebarbara , eper , vanília , tejszín , tej , tojás , eper-rebarbara lekvár
A plovban a cukortartalmuk miatt jól piruló zöldségek a meghatározók.
Szerző: Adorjányi Máriusz
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varju Viktor és Domján Richárd
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Őszi ízek a Központ Bisztróból: a bélszínhez sütőtök püré, a vörösboros mártáshoz pirított vargánya dukál.
Szerző: Tóth Miklósnak, a Központ Bisztró séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz