Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem) receptje
2020. július 15.- 1,4 kg füstölt csülök
- 2 dl sör
- 20 dkg vöröshagyma
- 80 g méz

méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
Szerző: Varjú Viktor és Szalkai Pál
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Az Ínyesmester
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Barna Ádám, az esztergomi 1 Michelin-csillagos 42 étterem séfje malátával készíti a tejberizst.
Szerző: Barna Ádám, a 42 Restaurant & Bar séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű