Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem) receptje
2020. július 15.- 1,4 kg füstölt csülök
- 2 dl sör
- 20 dkg vöröshagyma
- 80 g méz
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma

Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Készíthetjük eperrel vagy tetszőleges idénygyümölccsel.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Giuseppe Guida, az Antica Osteria Nonna Rosa séfjének
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű