Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem) receptje
2020. július 15.- 1,4 kg füstölt csülök
- 2 dl sör
- 20 dkg vöröshagyma
- 80 g méz
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma

Szerző: Zányi Tímea
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Auguszt József
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Őszi ízek a Központ Bisztróból: a bélszínhez sütőtök püré, a vörösboros mártáshoz pirított vargánya dukál.
Szerző: Tóth Miklósnak, a Központ Bisztró séfjének a
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Auguszt Olga útmutatásai alapján most elkészítheti a Kossuth-kiflit!
Szerző: Auguszt Elemér-Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nagy Zoltán
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű