Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Szerző: Murányi Mercédesz és Horváth Bence
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

Márton-napi levesajánlatunk.
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Lyoni kisvendéglőkből hódította meg a világot. Gruyère sajt vagy parmezán kell hozzá.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Bereznay Tamás receptje.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű