Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther Kreissl-Sanchez
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Auguszt-Arató Flóra
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű